Message board

minämezzo/ålö+kronos/jake5/7/08, 2:46 PM
elikkäs, kun valtra 6300:ssa, vm 01 on kiinni etukuormaaja, mallia 650 ja siihen lisätään jake 600:t kronos 5000:sta varten niin menee hitsaus hommiksi vai?
jos/kun näin on niin kannattaako ek:n sovitteet irrottaa asennusta varten?
paljonko noi tupet painaa ja paljonko kannattaa takapyörien ja hytin väliin "järjestää" tilaa, ketjutkin tietysti vievät osansa ?

Jarmo, JAKERe: mezzo/ålö+kronos/jake5/9/08, 6:13 PM
Tässä vuosimallissa JAKEn apurungon ja ek:n välinen liitos on helpointa tehdä hitsaamalla, ellei ek:n pystypilarin kyljessä ole kolmea pultin reikää. Katso ylin kuva osoitteessa http://www.jake.fi/index.php?id=9100
Hitsaus sinällään ei ole esim. huollon kannalta suuri "synti", koska mm. kytkimen kohdalta Valtran rungon katkaisukohta on tämän hitsausliitoksen etupuolella. Hitsaus kannattaa tehdä sovitteita irroittamatta huolehtien vain traktorin sähköjärjestelmän suojauksesta kytkemällä akku irti ja liittämällä hitsauslaitteen maadoituskaapeli mahdollisimman lähelle hitsattavaa saumaa.
Yleensä pyörän ja lokasuojan väliin ei tarvitse järjestämällä järjestää tilaa. Minimi takapyörien väli (pyörän sisäpinnasta toisen pyörän sisäpintaan) on kuitenkin 116 cm.
Traktorin runkoon asennettavat JAKE osat painavat noin 250 kg.



Reply to thread

Headline:*
Message:*
Sender:*
E-mail address:
Send replies to my inbox: